საქართველო-ევროკავშირი ქვეყანაში წარმოებული რძის 99,7%-ის ხარისხს არავინ ამოწმებს ჟურნალისტი: თამარ გელაშვილი 21 დეკემბერი 2016 HACCP ევროკავშირი რძე სურსათის უვნებლობა ყველი ჰიგიენა მსგავსი სიახლეები მსგავსი სიახლეები ვინ აკონტროლებს ლიფტების უსაფრთხოებას 17.04.2018 პროფესიული განათლების ხარვეზები 16.04.2018 როგორ ზრუნავს სახელმწიფო მასწავლებლებში ევროკავშირზე ცნობიერების ამაღლებაზე 14.04.2018 ვინ აკონტროლებს ლიფტების უსაფრთხოებას 17.04.2018 პროფესიული განათლების ხარვეზები 16.04.2018 როგორ ზრუნავს სახელმწიფო მასწავლებლებში ევროკავშირზე ცნობიერების ამაღლებაზე 14.04.2018