პურის ჰიგიენის დაცვის გამოწვევები

პურის ჰიგიენის დაცვის გამოწვევები

პური საქართველოში ერთ-ერთი ყველაზე ფართო მოხმარების პროდუქტია. თუმცა, როგორც ირკვევა, პურთან დაკავშირებით საერთაშორისო ჰიგიენის ნორმები საქართველოში დარღვეულია. სახელმწიფო პურის მწარმოებლებს, დისტრიბუტორებსა და გამყიდველებს ამ ნორმის დაცვას არ ავალდებულებს.

გააზიარეთShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>